2010. május 12., szerda

Van kedvetek játszani?


Sokan tudjátok hogy könyvelőként tengetem az életemet. Azt már talán kevesebben hogy ebben a szakmában a május maga a pokol és mint a katonaságban vágjuk a centiket, meg próbáljuk visszaragasztani, ahogy a május 31-ig határidőre készülő bevallásokkal haladunk reménytelenedünk.
Arra gondoltam hogy hátha van kedvetek velem ünnepelni a "szabadulásom" napját a június 1-ét :-).

Közhírré tétetik, játékot hirdetek Néktek (is)!

A másik site-on található blogomon http://newsees.multiply.com/ elrejtettem a fenti képet (nem ott ahol ezt a játékot meghirdettem) és aki megtalálja és belinkeli ide nekem (meg azok akik a másik site-on ugyanígy játszanak) azok közül kisorsolok egy személyt és azt megajándékozom. A határidő május 31-e éjfél (remélem akkor már nem fogok dolgozni).

Hogy mivel? Nos én arra gondoltam hogy azt majd a kisorsolt személy választhatja ki azokból a játékokból, ékszerekből, horgolásokból, hímzésekből amelyeket ott láthattatok tőlem. Direkt nem kérem hogy írjátok meg mit szeretnétek ha nyertek, mert akkor részrehajlással vádolhatnátok a sorsolásnál :-).

Én a szerencsés nyertesnek attól függően mi lesz a kívánsága igyekszem gyorsan elkészíteni az ajándékot.

Tehát aki valamibe, vagy valakibe beleszeretett az oldalamon és úgy gondolja hogy játszana és ünnepelné velem a június 1-ég az kutasson ezen nyuszi után az oldalamon!

Izgatottan várom a megfejtéseket ;-)!

2 megjegyzés:

 1. Na, most megvagy:-)))
  Csak azt sajnálom, hogy lemaradtam a játékról:-(((
  Puszi

  VálaszTörlés
 2. Szia Judd !!!

  A játék érdekesen alakult, akiket kihúztam azóta nem jelentkeznek, elleneben a vesztesek nagyon lelkesek és további játékokat hirdettek a másik oldalon :-)

  Azért nézz körbe nálam legalább megtudod milyen dilis vásárlód van :-)

  Aztán ha megtetszik valami szólj!

  VálaszTörlés