2012. május 27., vasárnapA szakmámból adódóan mostanában csendben vagyok. Sokat dolgozom és közben próbálom teljesíteni a kreatív kéréseket.
Viszont magamnak is alkottam, mivel ez már a második így ki tudtam küszöbölni az előző hibáit. Bemutatnám tehát Karinát a pónilovat :-)
Horgolással készült, rengeteg csiga képezi a sörényét és a farkát. Azt hiszem nem ő lesz az utolsó, a következő pacinál lehet hogy a szivárvány színeit is felhasználom hogy vidámmá tegyem a sörényét és farkát.
Mivel állva és sétálva nem lehet horgolni most már kicsit kezd nekem is unalmassá válni az ülés, tehát ideje lesz a kreatív tevékenységeket felváltania a kertészkedés, nyári séták, és aktív tornának. Eddig még beleférek a ruháimba, de ez nem garancia semmire, másrészt hamarosan itt a nyaralás és Micimackós formámat valami fürdőruhában elviselhető állapotra kellene hoznom. Persze ha valaki közben kitalálja hogy lehet mozgás közben is hímezni vagy horgolni azt nagyon megköszönném :-D

11 megjegyzés:

 1. Cuki pónipaci.

  A mozgás közben alkotást nekem is feltalálhatná valaki. :-D

  VálaszTörlés
 2. régen, én sétálás közben tudtam kötni:-) a karomra akasztottam a nejlon táskában a fonalat, majd jó tibeti paphoz méltó módon, mormoltam, 3 sima, kettő fordított, egyet átemel, ráhajtás..... Ugyan ilyen módon, az autóban, sötétben is ment a kötés.Bár, volt hogy világosban derült ki, hogy sor közben megfordultam, vagy külön minták is alakultak ki , amelyek a mintán sem voltak :-) de ez régen volt !

  VálaszTörlés
 3. nagyon cuki a kis póni. a sok színű is biztos az lesz. Encinek volt régen ez az Én pici pónim figura. Annak is színes, sőt színváltó volt a farka. :)

  VálaszTörlés
 4. Ági ezt kipróbálom :-)

  Dana köszönöm szépen Karina nevében is !

  Kriszty nekem is azok a pónik jutottak eszembe amikor meghorgoltam. Bár azért most már csábít a hímzés, lehet hogy még egy cuki állat után kicsit elhagyom a kötőfonalakat.

  VálaszTörlés
 5. Wow! Póniimádó unokatesó szülinapjára megy Virágom szombaton. Ennél jobb ajándék nem lehet!
  Köszi az ötletet!

  VálaszTörlés
 6. Aranyos lett! Jó sok horgolni való akadt a sörényénél...
  Szép hetet!

  VálaszTörlés
 7. Paat örülök hogy ötletet adhattam :-)

  Vera köszönöm szépen :-)! Igen a sörénye kicsit hosszadalmas volt, de most már szépen lobog.

  VálaszTörlés
 8. nagyon édes lett a pónid,ha megtudod a titkot hogy lehet x et varrni edzés vagy séta közben oszd meg légyszíves mert azt hallgatom naponta hogy csak ülök és varrok.miért nem mozgok.jó lenne tudni a titkot:))

  VálaszTörlés
 9. Lujza ez nekem is hamar ki kell derítenem. Pedig olyan jó alkotni, kár lenne holmi edzéssel megszakítani :-D

  VálaszTörlés
 10. Newseeska, köszönöm a beállítási instrukcióid, ellenőriztem, nekem nincs bekapcs. ez a francos szó ellenőrzés.Köszönöm!

  A pónilovad tündér aranyos! Ha a lányom még pici volna, biztos meg lenne indulva érte!

  Meg szabad kérdezni, mi a foglalkozásod - csak mert hogy írod, sok a munkád mostanában.

  Az edzés nekem is jól jönne, csak kevés az a 24 óra, amiből egy nap áll:o)

  VálaszTörlés
 11. Könyvelő vagyok Jucus :-) A pónipaci köszöni szépen a dicséretet, s hozta a barátját hogy őt is meg lehessen dicsérni.
  Egyébként a kádban való horgolást már kipróbáltam, a sétálás közbeni még várat magára.

  VálaszTörlés